За нас

Лаборатоар Инотек Интернасионал – Един нов поглед към здравето!

 

“Амбициозни и скромни, ние работим с търпение, решителност и разум към непрекъснато подобряване лечението на ежедневните заболявания в световен мащаб. Ние разчитаме най-вече на нашата енергия, на нашата индивидуална и колективна ангажираност, на базата на интеграцията на много дисциплини и култури, в дух на доверие и взаимна подкрепа.

Арно Гобе – президент на ИНОТЕРА ГРУП

 

Ние сме фамилна компания със 100 годишна история, факт с който малко компании могат да се гордеят. Днес ИНОТЕРА ГРУП се управлява от г-н Арно Гобе, внук на Рене Шантеро, основател на компанията.

ИНОТЕРА ГРУП е представена в над 100 държави по света в две основни индустриални направления: производство на лекарства и медицински текстил, които хармонично се допълват и допринасят за постигането на една и съща цел - повишаване на жизнения стандарт на пациентите ни. Нашата история и фармацевтична култура ни позволяват да прилагаме научни познания и взискателност относно фармацевтичния сектор, което е голямо предимство пред конкурентите ни.

Иновациите са в основата на нашата компания. Ангажирани сме с постоянни нововъведения, както и в търсене на нови фармацевтични форми.

През месец Май 2004г., Лаборатоар Инотек Интернасионал, част от ИНОТЕРА ГРУП, стъпи на Българския фармацевтичен пазар и преодоля много трудности, докато се превърне в един от лидерите в патологиите, в които сме представени.

Търговското представителство е специализирано в областта на женското здраве, в лечението на венозни заболявания, венозна компресия и ежедневната патология.

В БЪЛГАРИЯ КОМПАНИЯТА Е ПОЗНАТА СЪС СЛЕДНИТЕ МЕДИКАМЕНТИ, РАЗПРЕДЕЛЕНИ В СЛЕДНИТЕ ГРУПИ:

1. По лекарско предписание:

  •     ПОЛИЖИНАКС - за лечение на неспецифични и смесени вагинити;

  •     ТОТ’ХЕМА - за лечение на желязодефицитна анемия.

2. Без лекарско предписание:

  •     ФЛЕБОДИЯ - за лечение на вено-лимфна недостатъчност и остри хемороидални кризи;

  •     ФЛУДИТЕК - за лечение на остри и хронични бронхиални инфекции;

  •     ФАРМАТЕКС - локален спермицид /контрацептив/ единствен в страната;

  •     СИМПАТИЛ - за лечение на леко до умерено тревожно безпокойство;

  •     ИДЕОС - за възстановяване на костната плътност при лечение на остеопороза и остеопения;

  •     ТРАНСИЛАН - слабително средство за лечение на констипация.

3. Медицински изделия

  •     ТУБУЛКУС - тубуларна ортеза за лечение на венозни рани.

 

Днес ние сме изключително щастливи от настоящето и сме уверени в бъдещето, което ни очаква, защото се развиваме, защото сме заредени с енергия и нашите взаимоотношения са подчинени на доверието, защото се превърнахме в предпочитана компания с много добър имидж сред медицинските и фарма среди в България и защото сме посветени на една благородна кауза – подобряване на жизнения стандарт на нашите пациенти. 

Като достойна част от ИНОТЕРА ГРУП, българският екип се гордее със завоюваните резултати. Разчитайки на професионалния ни опит и постоянна подкрепа от нашите партньори, усилията ни се увенчаха с успех, заедно дадохме по-голям шанс за изява на продуктите ни, като по-добрата алтернатива относно връзката полза-риск-цена за пациентите!

Основните причини за нашия успех са: ние харесваме работата си, вярваме в компанията и продуктите които представляваме, високо ценим и дълбоко уважаваме всички наши партньори!

Успешни сме, защото сме различни!